En annan frekvens

Jag kommer inte att skriva så mycket under julen.
Kanske. Vi får se. Men redan nu vill jag tacka Er som följt mig under året.
Ett spännande år. Men det kommer sedan, i en form av krönika över året.
Den närmaste tiden går jag över till en annan frekvens.
Den ouppkopplade.

Tack för alla mail, kommentarer, tankar, delande, varma ord, viktiga ord, påminnelser, inspiration. Lite kuriosa kanske är att den här bloggen idag ( enligt statcounter) har 210 dagliga besökare i snitt. Det är rätt många. Jag upptäckte till min häpnad att jag för tre månader sedan passerat 10.000 besökare. Det är många det. Vilka är ni? Ibland får jag mail och ni berättar. En del gamla blogvänner från förr som ligger mig extra varmt om hjärtat, en del nya som inspirerar.

Jag kommer inte att skriva så mycket under julen. Jag har ett specialprojekt jag ska ägna all min tid åt och se, pröva, om det fungerar. Om tanken håller, om det går att göra som jag tänkt mig. Jag vet inte än och det är otorligt spännande. Utmaningen ligger där.

Det var bra att bli arg, som en del av er så härligt påpekade. För det blev till det bättre. Jag fick de svar som jag naturligtvis borde fått redan från första stund. Det är inte alls akut med tänderna. Klinikchefen som jag jagat upp gick igenom journal och kollade och återkopplade. Det var inte alls så illa som det kommunicerades till mig. Det svåra är ibland så enkelt. Och tvärtom.

Min lilla, som varit sjuk hela veckan har idag gått från 39 grader på morgonen till 37,5 nu på kvällen. Hon packade i sin övertrötthet sin ryggsäck full med hennes saker som hon tyckte var viktiga för hon ville gå på promenad. Pippidockan, kulspelet, mysbyxorna, två blöjor (!), tre legobitar och en bok.
Just nu ligger hon bredvid mig i sängen och joddlar, nynnar, skrattar, jag undrar stilla om jag verkligen tog rätt hostmedicin…

Det har varit ett fantastiskt år.
Om det ska jag berätta ordentligt sedan.
Hör gärna av er med tankar.

Allt ljus på er.
Alexander

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s