Ibland gör man saker

Jag börjar upptäcka att jag gör vissa saker. Eller rättare sagt, jag börjar förstå varför och att jag gör dem. Förut var det bara saker jag gjorde, utan egentlig betydelse. Om det nu är någon skillnad.
De som känner mig vet att jag bakar bullar, när jag är ledsen, riktigt ledsen. Så där nere att det enda man egentligen mäktar med är äta några riktigt goda bullar. Med dubbel fyllning förstås.
Andra som känner mig vet också att jag kan bli så där jobbigt tillknäppt. Jag vill inte använda ordet låst, för det är det inte. Eftersom det sker miljoner saker i mig, så vill jag inte kalla det för låst. däremot så håller jag det inom mig. En stund. Den manliga grottan har jag hört, men jag undrar jag.
En del som kommit nära, vet att när herr Holmberg är ute och går då är det bra. Riktigt bra.
Eller som i kväll, när jag får för mig att vara ute och köra i natten. Åka och köpa en god kopp kaffe och musik i bilen och bara köra. När man dessutom kan kombinera det med att hämta en kompis på Arlanda, desto bättre.
Jag tycker om att ge tillbaka. Jag fick körkort så sent i livet och många är det som skjutsat runt mig. Det är kul att ge tillbaka. Då är det bra, riktigt bra. Att leka kompistaxi.

Utmaningen har jag förstått är att göra sakerna, när jag behöver.

Flygplatser ger minnen. Jag kom idag att tänka på Jamaica. Jag mellanlandade där en gång. vi stannade där i nästan 12 timmar. Det är märkligt hur vissa saker etsar sig fast. Musiken, värmen, människorna. Ja, av någon anledning så tänker jag på Jamaica just nu. Jag skulle vilja vara där och inte bara mellanlanda.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s