Kommunikationslabbet

Flow och härlig energi!

Jag och en gammal vän, Gunnar Dagnå,gick en utbildning tillsammans. Vi hamnade bredvid varandra. Vi insåg efter en kort stund att vi saknade en utbildning för kommunikatörer, chefer, ledare, med fokus på hur vi gör när vi kommunicerar, snarare än bara själva resultatet av kommunikationen. Som ledare, som talare, som reklamare, som copywriter, som informatör, som estradör. Ni fattar. Vi saknade en kurs vi själva hade velat gå på.

Vi båda har ett förflutet i reklambranschen och har arbetat med kommunikation på många olika nivåer. Det är den kunskapen och nya insikter som vi tagit med oss när vi skissat på utbildningen ”kommunikation för kommunikatörer”.

Kommunikationslabbet är ett projekt. Inget bolag. Ett labb för kommunikation som grundläggande idé. En heldag, fyra pass, en lunch och en massa skön kunskap, praktiska övningar och handling och reflektion. Och det blir fler dagar i höst. Redan nu har tre andra föreläsare hoppat på och det blir en skön blandning av förändringsmod, meditation och industriell utveckling. Det ni! Och framför allt en massa sköna människor, från väldigt många olika håll.

Fortsättning följer på http://www.kommunikationslabbet.nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s