Energifördelning

Eller rättare sagt. Fokus på viktiga saker just nu.

Några veckor kvar innan sommaren. Idéer ska förverkligas.

Jag och lillan ”skriver” varje vecka hon är här ni. Fisken Felix och Björnen Benny som verkar bli riktigt härliga små sagor. Skrivna av henne. Nåja, påhittade av henne. Redigerade av mig. Vore ball med henne som författaren sedan.För visst borde det vara så man kunde tolka upphovsrätten och det om immateriella rättigheter.

Pirater och miljö går framåt och idag när jag och lillan gick och röstade insåg jag att jag fått annan energi till varför jag röstade. Mer för henne än för mig och då blev det enkelt.

Jag närmar mig allt mer beslut som ska förverkligas. Jag har hållt de borta ett tag. Folkus på att genomföra nu. Förverkliga och ta de steg som behövs tas.

Jag försökte få bonussonen att uppskatta Springsteen nu i kväll, men det ville sig inte riktigt. Den lille filosofen funderade alltjämt på annat än det som fanns runt honom på sitt sätt. Plötsligt sade han;

– Du, jag tror folk tror på Gud, för de inte vågar tro på sig själva.

. Okej, svarade jag. Hur menar du?

– Jo, för jag tror Gud bara existerar när vi alla är tillsammans.

Det tål att funderas på minsann från en fjortonåring. Bland 60.000 på stadion. Jag fi ingen närmare förklaring än detta. Men det räcker en bit.

På tal om energifördelning inser jag att jag väljer idag. På ett helt annat sätt än förr. Jag går dit det är viktigt. Jag söker mötet med det goda. Det onda har jag fått nog av. Det som tar utan att ge. Som förväntar i det outtalade och allt det sade jag nej till för länge sedan. Att inte längre behöva låtsas, som om. ”som-om-livet” handlar bara om fiktiv maktfördelning. Och är på låtsas. Det är viktigt att minnas det.

Bruce förmedlade en ambition i kväll, att skapa ett hus av kärlek, mod, lust, förändring, inspiration, energi, kontakt.

Jag instämmer helt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s