Tillbaka från semestern

Lämnade nyss lillan på dagis och det var pest. Efter två nära veckor, dygnet runt tillsammans, så är vi nära varandra. Och att hon blev orolig för att vardagen börjar märktes. Under de två veckor vi haft semester, har nattblöjan rykt. Ingenting för henne. Men i natt var olyckan framme för första gången. Flera gånger. Och när jag skulle lämna, var det krokodiltårar i massor. Hon ville inte släppa taget och blev plötsligt blyg för allt runt henne. Ska jag vara helt ärlig, så var det ömsesidigt. Tufft att tänka tanken på att inte se henne på en hel vecka.

Det som skiljer denna semester från tidigare är att hon har blivit mer självständig. Hon har fått träffa nya bekanta som hon aldrig träffat tidigare och ogenerat kastat sig i andras lekar och världar. Modig, stark och ball.  Norrland, Kolmården, Frillesås och Galtö. I den ordningen. Och där emellan kunde pappa dra iväg på U2. 253 mil i Sverige. Det får bnli ett gäng miljökompensation för det. Tips på hur och var?

Bloggandet kommer att förändras under hösten. Sommaren ger tid att tänka och att reflektera. Omprioritering och nytt fokus. Att blogga blev under våren mer en börda och lusten försvann.  Fokus på eget skrivande har växt och det har märkts här. Splittrade inlägg och faktiskt riktigt dåligt ibland.

Vi får se hur jag lyckas under hösten att fokusera lite bättre på det med papparollen. Detta får bli mitt forum för det. Och på nvp.se förståss.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s