Ange läget.

Visst blir texter här som en ton från en stämgaffel. Tid för reflektion och eftertanke. En dag som denna, när solen envisar daglig värme och riktigt gott kaffe på balkongen.

Jag har anledning att stanna upp idag och ta tillfället i akt, att vila och ladda om. Söndag som sig bör kokar jag fond till en middagsgryta för senare. Plockar, städar, tvättar, fixar. Lillan dansar runt till Mamma Mía med ett hopprep som mikrofon, som sig bör och som om ingen tid har passerat, för visst gjorde jag själv det där när jag var liten?

Lika ögonblicklig som den tanken tar mig 30 år bakåt i tiden, så funderar jag över kommande 30. För oss. Hur det ska se ut. Vad jag vill ge henne och antagligen rejält inspirerad av filmen från igår (The Pursuit of Happyness och ja, felstavningen är korrekt. En film med Will Smith, där hans riktiga son är med), är det starkare nu. Det börjar bli dags för nästa steg. Det känns angeläget.

Ett svar till “Ange läget.

  1. Hej Alexander! Jag har precis läst om dig i Vägar ut ur sorgen och kände att jag ville skriva till dig. Jag vill tacka dig för att du delar med dig av ditt liv. Tack för ditt mod, din kärlek till livet och för att du berikar säkert väldigt många människors liv med dina erfarenheter och värme.

    Jag träffade Marianne förra sommaren och hon frågade om hon fick ha med mig i denna bok. Jag tackade nej för jag avsåg att själv skriva en bok och tipsade henne om en vän med liknande bakgrund istället. Ja, någon bok har jag inte skrivit ännu, men jag har börjat i alla fall 🙂

    Jag önskar dig allt gott.
    Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s